Privatalarmer

Med en privatalarm fra Alarm & Låseeksperten, får du et alarmsystem der er skræddersyet efter dine behov. Udgangspunktet i er PROFI startpakken, som indeholder de basiselementer du skal bruge for at sikre dit hjem. Herfra udvider og tilføjer du ekstraelementer og -tilbehør, så privatalarmen passer til dine ønsker.

Profi kit - Startpakke

PROFI Alarmsystem - Startpakke

Startpakken indeholder alt hvad der skal til for at komme i gang med alarmsystemet.Pakken indeholder følgende:

  • Alarmcentral med den valgte sendertype indbygget
  • Et trådløst betjeningspanel
  • En trådløs åbningskontakt
  • En trådløs rumdetektor
  • En trådløs indendørs sirene til stikkontakten
  • Batterier

PROFI Alarmen tilsluttes kontrolcentralen gennem den valgte telefonsender type som kan være fastnettelefonen, eller GSM.

PROFI Alarmsystemet er udviklet og bygget på nyeste teknologier inden for trådløse alarmsystemer og er godkendt efter EU reglerne for alarmsystemer samt F&P registreret i klasse 2. Ved GSM/GPRS transmission til vagtcentral må PROFI anvendes helt op til sikringsniveau 40 på det danske marked.

  Brochure     Brugervejledning     FAQ (Ofte stillede spørgsmål)

Stort tilbehørsprogram

Til PROFI Alarm kan der købes ekstra trådløse rumdetektorer, åbningskontakter, betjeningspaneler, fjernbetjeninger, sirener samt trådfaste enheder, ligesom der kan købes røgalarmer, der ikke kun alarmerer lokalt, men som også er forbundet til kontrolcentralen.

Det er også muligt at ændre sendertype, hvis man på et senere tidspunkt skulle få ændrede behov.

PROFI Alarmen er forberedt til 16 trådløse og 4 trådfaste zoner, 8 trådløse betjeningsenheder og ubegrænset antal trådløse sirener, hvilket giver dig mulighed for at skræddersy din egen alarmløsning.